< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

Controleer eerst zorgvuldig de maat van dit product, de maatvoering kan anders zijn dan je misschien gewend bent. Alle producten die wij bedrukken worden speciaal op maat gemaakt inclusief de producten uit de themashop.
Is je product niet naar wens, hier vind je meer informatie over retourneren.
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Voor jong of oud een voetbalshirt ontwerpen


Door een eigen voetbalshirt te ontwerpen kunt u er net zo uitzien als uw favoriete aanvaller, verdediger of keeper! Daarom kunt u hier een professioneel ogend voetbalshirt bedrukken met een tekst of afbeelding op de voorzijde, achterzijde of mouwen. Als u voetbalshirts wilt bedrukken kunt u kiezen uit diverse modellen, die allemaal van lichte polyester stof en goed ademend zijn. Wanneer wij een voetbalshirt bedrukken maken we altijd gebruik van hoogwaardige inkten, die kleurecht zijn en zeer slijtvast (ook na een aantal wasbeurten). Een voetbalshirt ontwerpen is mogelijk in verschillende maten en pasvormen (voor zowel volwassenen als kinderen) waardoor er altijd wel een shirt is dat goed past. Wij brengen geen extra administratie-, opzet- of filmkosten in rekening, daardoor is het ook mogelijk unieke voetbalshirts goedkoop te bedrukken.
 

Voor een heel team identieke voetbalshirt bedrukken


Het ontwerpen van een uniek voetbalshirt is mogelijk, maar daarnaast leveren wij natuurlijk ook grotere aantallen sportkleding aan sportclubs- en verenigingen, of voor bijvoorbeeld bedrijvencompetities. Laat bijvoorbeeld gemakkelijk en snel in diverse maten een voetbalshirt bedrukken met als identieke bedrukking een clublogo en de naam van de club, of een uniek rugnummer en de naam van de persoon. Wist u al dat het overigens ook mogelijk is voor andere sporten kledij te ontwerpen? Wij bedrukken niet enkel voetbalshirts. U kunt ook een sportshirt ontwerpen met logo voor hardloop- of hockeyclubs, of roeiverenigingen. Voor buitentrainingen en wedstrijden tijdens de wat frissere maanden kunt u ook bijvoorbeeld een heerlijke warme sportsweater voor dames bestellen zodat de spieren goed warm blijven en u ziekte voorkomt.