< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Professionele tenniskleding bedrukken voor competities


Speelt ook u de sterren van de hemel tijdens een enkel- of dubbelspel, laat dan nu tenniskleding bedrukken die u er uit laat zien als een echte professional. Belangrijk voor een optimale prestatie tijdens het sporten is het dragen van goede functionele kledij. Dit houdt in dat de kledij licht moet zijn en goed moet kunnen ademen voor de afvoer van warmte en zweet. Ook dient de kledij een goede pasvorm te hebben en dus niet te los of niet te wijd zitten. Maar de kledij heeft meer dan alleen een functionele waarde. Voelt u zich niet zelfverzekerder en zult u niet gelijk de concurrent imponeren als u professioneel ogende tenniskleding laat bedrukken? Tenniskleding of andere sportkleding kunt u laten bedrukken met zowel tekst als met bijvoorbeeld een logo. U kunt helemaal naar eigen inzicht de sportshirts ontwerpen met bedrukkingen op de achterzijde, borst of mouwen.
 

Mooie sportkleding voor iedereen


Op zoek naar sportkleding om te dragen tijdens voetbal, hardlopen, fietsen of hockey? Wij voorzien graag iedereen van de juiste kledij. Daarom kunt u in diverse maten en pasvormen sportkleding bedrukken voor zowel heren, dames als kinderen. Met behulp van ons online ontwerpprogramma kunt u gemakkelijk de bedrukking zelf samenstellen. In enkele stappen kunt u een tekst plaatsen en een afbeelding zoals een foto of logo uploaden (let op de kwaliteit van het bestand) en het ontwerp ziet u direct op het scherm. Hoe verzorgd staat het niet als u tennislaatkleding laat bedrukken met uw naam (bij dubbelspel eventueel de namen van beide speelpartners) en jullie clublogo? Voor het goedkoop bedrukken van unieke kledij van zeer goede kwaliteit die tegen een stootje (en wassen) kan, bent u bij sport-bedrukking.nl aan het juiste adres.