< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Het beste adres voor goedkoop teamkleding bedrukken


Als u ook een voorsprong wilt nemen op de concurrerende teams, laat u hier goedkoop teamkleding bedrukken. Natuurlijk is het nodig dat u meer doelpunten scoort of harder loopt, maar professioneel ogende sportkledij imponeert de tegenstander wel. Of u nu sport als hobby of op hoog niveau, iedereen kan zich een echte kampioen voelen als hij of zij scoort of een andere belangrijke prestatie behaalt. Welke rol sportkledij hierbij speelt? Om goed te presteren is geschikte kledij noodzakelijk, ten eerste doordat sporters hierdoor een goede bewegingsvrijheid hebben en het helpt bij het afvoeren van warmte en zweet. Daarnaast heeft ook het psychologische effect dat mensen zich zelfverzekerder voelen. Redenen genoeg om verzorgde teamkleding te bedrukken, voor welke sport dan ook.
 

Hoe bestel ik professionele teamkleding?


Geen duur designbureau nodig, teamkleding bedrukken doet u bij ons gewoon zelf online. Geen langdurige bezoeken aan een drukkerij. Geen mailtjes of telefoontjes naar drukkerijen over wat het nu eigenlijk kost om teamkleding te bedrukken. Het hele proces doorloopt u op onze website in enkele stappen. Sportkleding ontwerpen is nu nog gemakkelijker met behulp van ons ontwerpprogramma. Hierin kunt u niet alleen snel ons gehele assortiment doorbladeren (voor zowel, dames heren als kinderen), maar ook eenvoudig teamkleding met logo (bijvoorbeeld een sponsor- of clublogo) of tekst bedrukken. U kunt bijvoorbeeld voor een heel damesvolleybalteam een identiek sportshirt bedrukken met de naam van de voetbalvereniging en het clublogo, of een mooi shirt in de kleuren van vereniging voor een jeugdvoetbalteam. En zoals u zelf direct tijdens het bestelproces zult zien, ook nog eens tegen zeer scherpe prijzen! Heeft u al een bestelling voor teamwear gedaan en wilt u nog eens wat artikelen nabestellen? De order blijft minimaal een jaar lang zichtbaar in uw online account, hierdoor kunt u gemakkelijk later nog eens artikelen nabestellen met identieke bedrukking.