< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een comfortabele sportsweater voor frissere tijden

 

Met deze sportsweater kunt u ook tijdens frissere jaargetijden gewoon lekker buiten blijven sporten en voorkomt u ziekte en kouvatten. Voor fanatieke dames en heren die zich niet laten tegenhouden door kouder weer, is het dus verstandig een mooie en comfortabele sportsweater te bestellen. Bij sport-bedrukking.be kunt u zeer goedkoop sportkledij bedrukken voor diverse sporten. Denk maar eens aan een sportsweater voor dames die tennissen of een sportsweater voor heren die voetballen. Of wilt u liever hockeykleding bedrukken van sneldrogende en luchtdoorlatende stof voor volwassenen of kinderen? Alles in ons assortiment kunt u helemaal naar eigen wens ontwerpen met bijvoorbeeld afbeeldingen en een tekst. Kies bijvoorbeeld voor een lekker warme sportsweater voor dames met een logo van de sportvereniging en de enkele sponsoren, of laat een sportsweater voor heren bedrukken met de naam van de speler en een duidelijk clublogo.
 

Een unieke sportsweater voor dames of heren

 

Het bestellen van een sportsweater of andere kledij is bij ons al mogelijk vanaf een enkel stuk. Probleemloos en zonder extra kosten kunnen wij, door een uitgekiende productiemethode, ook goedkoop unieke kledingstukken bedrukken, waar andere kledijleveranciers vaak minimale besteleenheden hanteren en film-, opzet- of administratiekosten rekenen. De prijzen van de kledij zoals een sportsweater direct inzichtelijk tijdens het online bestelproces, zodat u ook direct weet waar u aan toe bent. Handig is het verder ook dat de bestelde kledij in uw online account nog minimaal een jaar zichtbaar blijft. Zo kunt u later gemakkelijk nog extra kledij (of dit nu een sportsweater, tanktop of t-shirt is) met een identieke bedrukking nabestellen.