< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

T-shirt bedrukken

Een T-shirt bedrukken is nog nooit zo makkelijk geweest. In de shirt creator kun je eenvoudig en snel een shirt helemaal naar eigen smaak ontwerpen en door ons laten bedrukken. Wij kunnen de voorzijde, achterzijde en de mouwen voor je bedrukken, ongekende mogelijkheden dus. Een leuk idee voor feesten, evenementen, verjaardag of voor je vereniging. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van kleding met tekst, logo's, foto's en eigen designs. Wij leveren al vanaf 1 stuk dus grote aantallen zijn niet noodzakelijk maar kunnen wij uiteraard wel maken.Bedrijven

In bedrijven wordt vaak met uniforme kleding gewerkt. Medewerkers zijn beter herkenbaar als ze een shirt of polo aan hebben die voorzien zijn van dezelfde tekst en/of logo. Of het nu gaat om een kleine of grote oplage, om heren of dames shirts, wij helpen je graag verder en kunnen van alles voor je drukken. Als je niet weet wat je zoekt, kunnen wij je adviseren over onze mogelijkheden wat betreft promotiekleding bedrukken. Al je bestellingen en ontwerpen worden online bewaard zodat je deze later eventueel nog gemakkelijk kunt bekijken of nabestellen.