< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Laat nu kampioensshirts bedrukken voor iedere kampioen


Kampioensshirts bedrukken om u zelf een kampioen te voelen, of om uw favoriete team aan te moedigen? Iedereen die met plezier zijn of haar sport uitoefent (op welk niveau dan ook) voelt zich weleens een kampioen. Dat speciale moment waarop u een goede tijd hebt gelopen, een lange afstand hebt behaald of een doelpunt hebt gescoord, dan voelt u zich toch ook heel eventjes onverwinnelijk? Gelijk aan hoe een echte topsporter dit ervaart, en u kunt hen aanmoedigen en supporten door mooie en opvallende kampioensshirts te bedrukken. In tegenstelling tot andere drukkerijen hanteren wij geen minimale afname. U kunt meerdere kampioensshirts bedrukken, maar net zo goed een uniek artikel ontwerpen voor uzelf of als cadeau.
 

Sportkledij voor diverse sporten


Voor diverse sporten kunt u bij sport-bedrukking.nl opvallende sportkleding bedrukken. Naast een uniek kampioensshirt bedrukken, kunt u ook functionele sportkleding voor bijvoorbeeld hockey, voetbal, tennis, of hardlopen ontwerpen. Voor een optimale prestatie tussen het sporten (zowel individueel als in een team) is goede sportkleding immers onontbeerlijk. En het gemakkelijke is dat u geen duur designbureau in hoeft te schakelen, maar de bedrukking van de kledij gewoon zelf kunt ontwerpen. Laat bijvoorbeeld voor een team kledij bedrukken met een logo zoals een logo van een sponsor en het clublogo, en bestel voor een individuele sporter kledij met zijn of haar naam en het streefdoel zoals het aantal doelpunten, afstand of tijd). U kunt mooie sportkleding voor zowel heren als dames, maar ook voor kinderen bestellen. Belangrijk is dat sportkledij van stevige kwaliteit is en de bedrukking ook na vele wasbeurten nog goed zichtbaar, daarom werken wij enkel met producten van hoogwaardige kwaliteit.