< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Functionele en mooie hockeykleding bedrukken


Goedkoop en gemakkelijk hockeykleding bedrukken bij een betrouwbare en flexibele leverancier? Zoek dan niet verder maar bestel uw kledij bij sport-bedrukking.nl. Op onze website ziet u overzichtelijk alle kledij die wij in ons assortiment hebben en zijn direct de prijzen zichtbaar van de artikelen. Bovendien hoeft u geen bezoeken meer af te leggen bij een drukkerij, en is het niet nodig een ontwerpstudio in te schakelen voor het ontwerpen van de kledij. Met behulp van onze gemakkelijke ontwerptool kunt u gewoon online hockeykleding bedrukken, bijvoorbeeld met logo (zoals een sponsor- of clublogo) en de naam van de club, team en rugnummer.
 

Hoe u hockeykleding kunt bestellen


Het bestelproces begint natuurlijk met de keuze van de kledij, en het gewenste aantal van een bepaalde maat. Tijdens de daaropvolgende stap begint u met het bedrukken van de hockeykleding. U kunt een aantal regels tekst plaatsen en eventueel een afbeelding uploaden, om deze vervolgens op de gewenste plaats op het artikel te plaatsen. Het bedrukken van hockeykleding is mogelijk op zowel de voor- als achterzijde als mouwen waardoor er diverse mogelijkheden zijn voor wat betreft het design. Het ontwerp wordt direct interactief aangepast waardoor u het gelijk voor u ziet op het scherm, net zoals de prijs. Als het ontwerp naar volle tevredenheid is, controleert u de bestelling nog eenmaal, geeft u uw gegevens door en rondt de betaling af.
 

Ook sportkledij voor andere sporten


Door het overzichtelijke assortiment op onze website ziet u al snel welke sportkledij wij allemaal kunnen bedrukken voor jong en oud. Zo kunt u ook bijvoorbeeld tenniskleding bedrukken voor de vaste club heren waarmee u altijd traint, of kunt u een uniek voetbalshirt bedrukken voor uw (klein)zoon die grote fan van voetbal is.