< Kies eerst uw collectie ("budget" of "quality")
< Kies daarna "Heren of dames kleding"
< Kies daarna uw product (t-shirt, overhemd, etc..)
I Levertijden
Personaliseer hier
uw bedrijfskleding
Helpdesk: 0183 820210
MAATTABEL BEKIJKEN

Merk

Druktype

Voorzijde Achterzijde
Mouw
Terug naar boven

Productinformatie

Bedrukking

De kleding die wij aanbieden op de website is afkomstig van verschillende leveranciers. Hierdoor kunnen maten onderling verschillen en in sommige gevallen anders zijn dan je gewend bent. Controleer daarom vooraf zorgvuldig de maten van het geselecteerde kledingstuk.

Bestel een gratis sample pakket en je kunt precies de juiste maat bepalen en de kwaliteit beoordelen!

Bestel samplepakket
 
* Maat kan maximaal 5% afwijken

Onze best verkochte artikelen

/frontpage/images/frontpage/Klantenservice.png
Onze klantenservice
Email: info@digitransfer.info
Tel: (+32) 380 85 46 5

Een uniek hardloopshirt bedrukken voor de individuele sporter

 

Als u ook zo hard loopt dat u moeilijk te herkennen bent voor het aanwezige publiek, is het misschien aan te raden een opvallend hardloopshirt te bedrukken. Erg duur? Nee hoor, bij ons kunt u ook erg goedkoop gewoon enkele hardloopshirts per stuk bedrukken, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Uiteraard is de gepersonaliseerde hardloopkleding die u hier kunt bestellen gemaakt van lichte stof die sneldrogend is en goed ademt. Een functioneel hardloopshirt met uitstekende pasvorm bedrukken is mogelijk van mesh of katoen.
 

Meerdere hardloopshirts bedrukken voor een team


Uiteraard kunnen wij ook hardloop teamkleding bedrukken in grotere oplage, dit is bijvoorbeeld leuk voor hardloopclubs en speciale evenementen. Het is mogelijk hardloop teamkleding te ontwerpen met reclame zoals tekst (met naam van de loper) of met een eigen logo of dat van een sponsor. Wij moedigen de sporters aan die het hele jaar door trainen in de buitenlucht, daarom kunt u ook gemakkelijk hardloop teamkleding voor ieder seizoen bestellen. Denk aan een singlet voor de zomer of een shirt met lange mouwen voor in de winter. Aangezien wij graag iedereen zien sporten kunt u een functioneel hardloopshirt in diverse kleuren bedrukken voor mannen, maar kun je ook hardloopkleding voor dames bedrukken.
 

Goedkoop hardloopkleding (of andere sportartikelen) bedrukken


Naast hardloopshirts bedrukken kunt u bij ons uiteraard ook een ander sportshirt ontwerpen. Laat bijvoorbeeld ook hockeykleding bedrukken in de kenmerkende kleuren van de vereniging, met daarop het clublogo om extra te benadrukken bij welk team hij of zij speelt. En wist u trouwens al dat u ook promo-artikelen kunt bestellen, zoals een spandoek voor voetbal met daarop ruimte voor reclame van sponsoren of om een bepaald team aan te moedigen?
 

Gemakkelijk online hardloopshirts ontwerpen


Bij geen enkele andere drukkerij kunt u hardloopkleding zo vlot bedrukken als hier. U kunt een hardloopshirt eenvoudig bedrukken met behulp van onze handige ontwerptool, en hebt hier geen duur designbureau voor nodig. Op uw scherm ziet u direct wat het bedrukken van hardloopshirts of andere artikelen kost zodat u ook gelijk weet waar u aan toe bent.